Съпруг обвини световна рекордьорка в лъжа - родила 10 деца наведнъж, но никой още не ги е видял 

19 юни 2021 07:01   2454 прочита


 Щастливият баща, глава на най-многодетното семейство от Претория, Южна Африка, Тебого Цотези, започна да подозира, че подобна титла му е присъдена прибързано. 

Факт е, че мъжът все още не е виждал съпругата си, 37-годишната Госиама, и не е срещал децата си - три момичета и седем момчета, въпреки че е минала седмица. През цялото това време съпругата комуникирала с него чрез видеовръзка, но не е показала децата. 

За последен път мъж видял жена си, когато тя била откарана в болницата през 29-та седмица от бременността. Сега обаче Тебого дори не е сигурен, че съпругата му е в болница, затова той подал сигнал за изчезнал човек. Невъзможността да се срещне с нея се обяснявала с ограниченията заради коронавируса, но мъжът вече бил започнал да се съмнява в съществуването на децата си, пише The Sun. 

Той излезе с официален апел, в който заяви, че докато не види бебетата със собствените си очи, ще смята цялата тази история за измама. Той помоли всички грижовни южноафриканци да не им изпращат повече пари, които се планираха да бъдат похарчени за бебетата. Сега Тебуго е невероятно разстроен, защото преди това бил толкова щастлив от попълненията в семейството. 

"Не можех да повярвам. Чувствах, че съм избран от Бог. Подобна благословия ни е слязла, докато много двойки мечтаят за поне едно дете. Това е чудо, което изключително ценя. Нямам търпение да взема малките на ръце, " казва Тебого Котези. 

Превод: БЛИЦ 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар