Страшен скандал между Ferrari и световноизвестен дизайнер

02 август 2019 09:30   2961 прочита


Акаунтът в „Инстаграм“ на немския дизайнер Филип Плейн е не по-малко популярен от модните му колекции дрехи и обувки. Наскоро той публикува в профила си фотография на нови маратонки на собствената му марка. Проблемът е в това, че е сложил обувките върху Ferrari.

Някой от италианската компания е забелязал, че символичното значение на тази снимка е оскърбително за Ferrari. Плейн си е сложил маратонките сякаш победителят поставя крак върху гърдите на победения враг. Автомобилната компания своевременно е изпратила официално писмо по случая. „Получих „любовно послание“днес от адвокатите на Ferrari.

Молят ме да премахна от личната си страница фотографията с личния ми автомобил и моите маратонки! Не мога да намеря думи, които да опишат гнева ми! Мисля, че подобни действия не са достойни за Ferrari. Аз съм голям фен на автомобилите Ferrari.

Купих първото си Ferrari преди 10 години. Наскоро закупих Ferrari като подарък за рождения ден на майка ми. Считам за възмутително и отвратително такова отношение към мен като клиент”. По-нататък дизайнерът призовава ръководителя на компанията Ferrari да обърне внимание на тази ситуация и да уреди проблема. Засега историята няма продължение и ние ще следим нейното развитие. /auto.blitz.bg


Още за: акаунт   скандал   дизайнер   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар