Според мъжете: Ето какви качества притежава перфектната жена

16 ноември 2018 10:14   3371 прочита


Какво очакват мъжете от жените, с които излизат? Кои черти търсят в характера им? Сложно е да отговорим на този въпрос. Просто всеки има своите предпочитания – както представителите на силния, така и тези на по-слабия пол. През годините започнаха да „властват“ все повече стереотипи. Вече живеем във времето на плеймейтките, за които „будителите са мъртви“. Силиконът в различни части на тялото, лъскавите дрешки, тежкият грим и екстеншъните привличат много мъже. Все пак са останали и такива, които имат съвсем противоположен идеал. Те се увличат по интелект, чувство за хумор и скромна визия. Ето кои качества, според мъжете, притежава идеалната жена:

1. Остроумие

Смехът е най-доброто средство за сближаване на двама души, излезли на среща за първи път. Според представителите на силния пол, те се чувстват много по-комфортно, когато жената насреща се усмихва и има чувство за хумор. Не всеки може да се шегува, но мъжете определено смятат, че перфектната жена трябва да бъде остроумна.

2. Младежки дух

Мъжете най-често се обвързват с жени, които са между 2 и 4 години по-млади от тях. Дали това зависи от тяхното ментално здраве? Точно така, според брачни консултанти, представителите на силния пол предпочитат да излизат с по-малки от тях, защото те имат по-младежки дух и са готови да експериментират във връзката. Това не означава само по-различен секс, а най-вече по-различно виждане за живота и семейството. Например – те нямат нищо против да пуснат гаджето или съпруга си на биричка и карти с приятели.

3. Хубава усмивка

Тук не говорим само за самата мимика, а и здравината на зъбите. Много мъже посочват, че се „разтапят“ само като видят половинката си да се усмихва. Но при някои хубавият момент е помрачен от кариеси и лош дъх, които са неприятни за доста хора.

4. Големи гърди

Този отговор няма да учуди нито една жена. Причината е, че близо 90% от мъжете намират големите гърди за секси, ето защо те присъстват в голяма част от фантазиите им. Дори и някой да отговори, че за него размерът на бюста няма значение, ще излъже.

5. Дълги крака

Друго нещо, което според мнозинството една жена трябва да притежава. Каквото и да си говорим, няма нищо по-хубаво от красива жена с къса пола и стройни крака на токчета, която минава покрай един мъж. Ако искате да изпробвате какво предизвиква тази гледка у представителите на силния пол, направете си експеримент – как реагират мъжете когато сте облечени неглиже и когато носите дрехи, подчертаващи дългите ви крака.

6. Интелект

Образованието на една жена също е от значение, поне за някои представители на мъжкото съсловие. За тях интелигентността дори може да бъде много секси. Според психолози, голяма част от мъжете се нуждаят от умни жени, за да може те да ги насърчават да се развиват. Освен това образованите жени са много по-интересни.

7. Независимост

Колкото и странно да звучи, повечето мъже не обичат да бъдат двигатели на връзката. Онова, което всъщност искат те е жена, която може да се справя еднакво добре с нещата както в тяхната компания, така и без нея. Те предпочитат независимите, защото знаят, че имат сигурна работа и някаква позиция в обществото, с които могат да допринесат за връзката, например. Е, има такива, които се дразнят от дамите, които не се нуждаят от помощта им, но повечето са на мнение, че не може само мъжете да се грижат за семейството.

bulnews.bg


Още за: качества   жена   характер   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар