Смразяващо разкритие: Новата "Мис Плеймейт" жертва на жестоко телесно насилие

26 ноември 2019 09:50   4120 прочита


Проблемът с насилието над жените е за съжаление глобален проблем. Една от неговите жертви, оказва се, е и новата плеймейтка Михаела Тодорова. 21-годишната Михаела направи признанието, като беше категорична - насилниците никога не се променят.

Насилието над русокосата красавица продължило 3 години, като мъжът, който ѝ причинил всичко това, до ден днешен търси контакт с нея. А в миналото него нищо не могло да го спре, тъй като бил изключително ревнив. В тези тежки моменти до нея била майка ѝ, която изживяла всичко с нея. Михаела неведнъж подавала жалби срещу насилника си, вадила дори медицинско за телесни травми, но нищо не помогнало.

Затова днес Михаела мечтае да помогне по някакъв начин на всички момичета, които са жертва на тормоз. Убедена е, че те не трябва да се срамуват, а медиите не трябва да спират да пишат за насилието над жените. Иначе 21-годишната Михаела е убедена, че иска да остане в България.

Избрала е и какво иска да учи - селско стопанство, за да помага в бизнеса на баща ѝ, който се занимава с производство на зърно. Плеймейтката не се срамува от този занаят и е категорична, че можем и да я видим в работно облекло и гумени ботуши. /blitz.bg


Още за: проблем   насилие   жени   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар