Смелостта на едно момиче да погледне похитителя си в очите в съдебната зала

30 юли 2014 12:19   6577 прочита


Съдът предполага, че Абигейл Хернандез, 15, е държана в период от девет месеца в контейнер до дома на Натаниъл Киби, 34, съобщава ДейлиМейл. Абигейл и майка й, Зеня, седели на първия ред в съда днес, когато призовали Киби, на няколко метра от похитителя. Девойката смая както родителите си, така и властите след завръщането си у дома след деветмесечно издирване. Мъжът е бил арестуван два пъти в периода на изчезването на Абигейл, веднъж за притежание на марихуана през октомври и през март за криминални злоупотреби. Гаранцията на мъжа е определена на стойност 1 млн. д.

Спекулациите около изчезването на девойката били концентрирани главно върху теорията, че тя била бременна и избягала от вкъщи. В интервю майка й отхвърлила всички подобни обвинения и заявила, че е напълно убедена, че дъщеря й е била отвлечена. Залавянето на мъжа обаче единствено провокирало още въпроси. Много от съседите на въпросното лице го описват като „страшен“ и „луд“. Човекът бил самотник, от когото родителите предупреждавали децата си да странят.

Семейството си помислило, че най-сетне може да сложи край на тази ужасяваща история, когато започнали и безкрайните въпроси след завръщането на Аби. Независимо провеждането на тричасов разпит с тинейджърката, нищо покрай изчезването й не било изяснено. За момента тя не е в състояние да разкаже какво точно се е случвало в последните девет месеца.

Превод: Благовеста Димитрова


Още за: съд   контейнер   похитител   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар