Скандално: Тръгна порно по най-обичания детски канал у нас СНИМКА 18+

08 ноември 2019 09:31   6447 прочита


Сигналът на Cartoon Network за цяла България за кратко беше прекъснат от канала за възрастни XY Plus. Това се случи вторник вечер в 22:59 ч. по средата на епизод на „Анджело е върхът“. Анимацията бе прекъсната от цветна таблица за секунда преди да започне да се излъчва порнографско видео от друг канал. За щастие проблемът беше разрешен бързо и в 23:02 ч. излъчването на Cartoon Network беше върнато, съобщават сайта на Cartoon Network фенове.

Проблемът не е останал незабелязан, защото зрители веднага са сигнализирли за случилото се в социалните мрежи. Причината обаче не идва от Cartoon Network, а най-вероятно от българския оператор Булсатком, който разпространява сигнала на анимационния канал за всички български оператори. Проблеми с българския сигнал на CN не са нещо ново.

Многократно се е случвало излъчването да бъде прекъснато от цветна таблица, като е имало случаи, в които това да трае в продължение на часове. Подобен проблем като днешния имаше през 2016, когато сигналът на Cartoon Network за България беше заменен в рамките на секунди от канала BiT. /blitz.bg


Още за: сигнал   канала   възрастни   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар