Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

—кандално: “ръгна порно по най-обичани€ детски канал у нас —Ќ»ћ ј 18+


8 ноември 2019 09:31   5758 прочита—игналът на Cartoon Network за ц€ла Ѕългари€ за кратко беше прекъснат от канала за възрастни XY Plus. “ова се случи вторник вечер в 22:59 ч. по средата на епизод на „јнджело е върхът“. јнимаци€та бе прекъсната от цветна таблица за секунда преди да започне да се излъчва порнографско видео от друг канал. «а щастие проблемът беше разрешен бързо и в 23:02 ч. излъчването на Cartoon Network беше върнато, съобщават сайта на Cartoon Network фенове.

ѕроблемът не е останал незабел€зан, защото зрители веднага са сигнализирли за случилото се в социалните мрежи. ѕричината обаче не идва от Cartoon Network, а най-веро€тно от български€ оператор Ѕулсатком, който разпростран€ва сигнала на анимационни€ канал за всички български оператори. ѕроблеми с български€ сигнал на CN не са нещо ново.

ћногократно се е случвало излъчването да бъде прекъснато от цветна таблица, като е имало случаи, в които това да трае в продължение на часове. ѕодобен проблем като днешни€ имаше през 2016, когато сигналът на Cartoon Network за Ѕългари€ беше заменен в рамките на секунди от канала BiT. /blitz.bg

ќще за: сигнал  канала  възрастни ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.