СКАНДАЛИ тресат конкурса „Мис България“! 

24 ноември 2020 09:04   3455 прочита


 Скандал след скандал тресе иначе престижния конкурс „Мис България“. Всяка година събитието не минава без кавги и спорове относно победителката. 

 

Тазгодишната носителка на титлата също не бе пощадена от обществото. Венцислава Тафкова е най-критикувана заради хиалурона в устните си. Въпреки че се обяви категорично против корекциите, Тафкова е издула джуки и заради това е сравнявана от потребители с чалга певица от селска кръчма. 

 

„Тази негативна вълна я има към всяка една красива жена - казва победителката. - Проблемът е, че аз съм популярна в момента и това е насочено към мен“. 

 

Със същия този проблем се сблъска и миналогодишната миска Радинела Чушева. Тя доста бе прекалила с филърите и неслучайно е сравнявана с Баба Яга, Франкенщайн и Крокодила Гена. На всичкото отгоре Чушева лъсна и в доста голи снимки в нета. 

 

Проблем с носа пък имаше Мис България 2017 Тамара Георгиева. За разлика от другите миски, тя пък бе критикувана, че няма корекции по себе си и не е оперирала носа си. 

 

„Всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие – казва Тамара за себе си. - И носът остава на заден план. Не, в никакъв случай не съм грозна! “ 

 

Подобен бе случаят и с Мис България 2009 Антония Петрова, която си заслужи прякора Мис Крокодил заради не особено привлекателни черти от лицето си. Тя пък се оправда, че просто зложелатели я снимали от неподходящ ъгъл. 

 

Голяма излагация имаше и на конкурса през 2012 г. Тогава за победителка бе избрана Ина Манчева, но само няколко часа по-късно титлата й бе отнета. Проверка на организаторите установи, че тя е спечелила гласа на публиката нечестно. Короната й бе отнета на живо в национален ефир и връчена на Габриела Василева, пише "България Днес". 

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар