Шокиращ разказ по Хичкок! Гларуси едва не убиха майка от Бургас

30 юни 2020 08:12   3210 прочита


 

 
Шокиращ разказ на майка от Бургас обикаля мрежата. Ето какво гласи той: 

„Купих пица от павилион на пл. Тройката и се отправих към пейка, за да се нахраня. Беше събота, следобед, почти нямаше хора по улицата. В едната ръка държах пицата, с другата бутах количката, в която спеше бебето ми. В този момент огромен гларус ме блъсна в главата, като преди това заби клюна си в челото ми. 

От удара залитнах и паднах, ударих жестоко лакътя си в каменните плочки. Тежа не повече от 55 килограма. Очилата, които нося и са с доста голям минусов диоптър изхвърчаха от лицето ми и стъклата им се пукнаха. Пицата се оказа на земята и след секунди вече бях връхлетяна от десетки огромни птици, дошли за да разкъсат плячката. Те така крещяха и се биеха, докато разпарчетосваха обяда ми, че бебето се събуди и започна да плаче. Едва се изправих на краката си и въпреки ужаса и болката отървах количката и себе си. 

Не пожелавам подобно изживяване на никого. Всъщност пицата беше парче за 3 лева – всичките пари, които имах. Останах гладна. Пиша ви, защото се надявам да се вземат някакви мерки. При подобно нападение над дете може да се предизвика шок с непрогнозируеми последици. ” 

Това се казва в писмо до Флагман на млада жена, към която, заради наблюденията ни от години, се присъединяваме и ние. И публикуваме за пореден път оригинал от заповедта на кмета на Бургас от 1910 г., откъдето става ясно как са се справяли навремето 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар