Шок !Майка остана втрещена от голо парти в детска градина! 

23 януари 2020 07:32   5922 прочитаШок !Майка остана втрещена от голо парти в детска градина!   
Българка от Бургас, живееща в Дюселдорф, сподели една "лична история" във Facebook. Историята е лична, но в нея главни герои са деца в детска градина. А когато става въпрос за деца, нещата някак си от лични, стават обществени. Най-малкото, защото касаят обществено значими въпроси. Майката е останала "безмълвна" от случващото се в тази детска градина. А вие? 

Ето я и историята: 

"Днес една лична история: моята дъщеря е 9 клас и е практикантка в една детска градина в Дюселдорф. Вчера, първия ѝ работен ден чете приказки на децата, едно от тях я приближава и учтиво я моли да напусне стаята. Ще се опитам да пресъздам разговора: 

- Може ли да се преместиш, стаята ни е необходима за партито. 

- За какво парти? 

- Голо парти!!! 

- Голо парти???? 

- Да, аз и още едно дете се събличаме голи и играем. 

- Голи??? 

- Да, учителките ни разрешават всеки ден, ако предварително ги информираме. 

Всички напускат стаята, двете четиригодишни деца остават сами в стаята за голо парти. Днес дъщеря ми е искала да влезе във въпросната стая, за да вземе нова книжка за децата, но учителката ѝ е забранила, защото има голи деца и заради защита на данните не може да влезе. 

Честно казано, вчера си помислих, че дъщеря ми нещо не е разбрала или че детето се е шегувало. Но след днешното продължение оставам безмълвна. Със сигурност малката ми дъщеря няма да бъде записана в тази детска градина. Какво мислите вие? " 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар