С Абсолютна точност! Какъв сте според тракийския хороскоп

26 юни 2016 11:13   8761 прочита


Различните богове отговарят на характера ви

Тракийският хороскоп издава какъв човек по характер сте според рождения ви месец.

В хороскопа има 12 зодии, като всяка отговаря на определен тракийски бог.

Януари – богинята на лова Бендида

Родените под този знак за силни натури, не обичат да търсят помощ, но са готови да услужат на всеки в нужда. Интроверти са. Избягват големите компании и предпочитат уюта на дома. Обичат да прекарват свободното си време сред природата. Най-позитивното им качество е цялостната отдаденост във всяко начинание.

Февруари – богът-конник Аздул

Родените под знака на Аздул са готови са да се борят със зъби и нокти за всяка кауза, стига да са убедени, че е справедлива. Представителите на тази зодия на тракийския хороскоп са добри мениджъри и успешни лидери. Сред негативните им качества е избухливостта, особено в по-напрегнати ситуации.

Март – богът на войната Кандаон

Родените под неговия знак са нетърпеливи, често попадат в спорове. Обичат да дават съвети дори на онези, които нямат нужда от тях. Представителите на зодия Кандаон са работохолици, винаги стриктно спазват всичко срокове, свързани с работата.

Април – богинята на зората Зоура

Родените под знака на Зоура са лъчезарни хора и носители на положителна енергия. Представителите на тази зодия са авантюристични натури. Обичат да експериментират с всичко, без да мислят за риска. Приятелите за тях са преди всичко, понякога дори преди семейството. Сред негативните им качества е поемането на непреценени рискове.

Май – богът на блясъка и светлината Плейстор

Родените под този знак в тракийския хороскоп са душата на компанията. Винаги успяват да привлекат вниманието към себе си. Позитивни личности са. Сред негативните й качества са липсата на такт. Представителите на бог Плействор говорят, без да мислят как думите им ще се отразят на човека отсреща.

Юни – богът на огъня Пурмерул

Затова и представителите на тази зодия са пламенни личности и страстни натури. Обичат справедливостта и я защитават с всички налични средства. Негативно качество на родените под знака на Пурмерул е агресивността.

Юли – богът на живота Витус

Представителите на зодия Витус от тракийския хороскоп са спортни натури. Не обичат да стоят на едно място. Често се захващат с няколко дейности наведнъж и успяват да ги приключат успешно. Сред негативните им качества е егоизмът, който проявяват по отношение на семейството и приятелите си за сметка на работата и личното удоволствие.

Август – богинята на земята и плодородието Земела

Родените под знака на Земела предпочитат уюта на семейното огнище пред шумните приятелски компании. Те са строги, но справедливи родители и полагат много усилия за възпитанието на децата си. Най-негативното им качество е, че често се изолират от външния свят и прекъсват приятелските си контакти.

Септември – богът на веселието и виното Зеланос

Представителите на тази зодия са купонджии. Трудно се задържат на едно място. Винаги търсят нови изживявания, посещават нови места и експериментират с нови дейности. Оттук идва и най-негативното им качество – непостоянството.

Октомври – богът на изобилието Дарзалас

Родените под неговия знак са хора, които обичат лукса и лъскавия начин на живот, който им приляга перфектно. Винаги са коректни както в служебните, така и в личните си отношения. Негативното им качество е, че понякога могат да са твърде горделиви.

Ноември – богът на гръмотевиците Перкун

Представителите на тази зодия са импулсивни, позитивни и изпълнени с живот. Водят се от принципа „първо действам, после мисля“. Не обичат вмешателството и не се оставят да ги съветват – за добро или за лошо.

Декември – богът лечител Зумурдос

Родените под знака на Зумурдос са добри психолози и слушатели. Близките им често ги търсят за съвет и утеха. В същото време обаче родените под знака на Зумурдос са разхвърляни и разпилени. Живеят най-добре в личния си хаос, който намират за ред. Сърдечността им обаче компенсира всякакви недостатъци, пише rozali.com.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар