Румен Радев близнак на Георги Димитров  

19 юни 2021 07:04   3 коментара   4634 прочита


 
  
На 18 юни държавният глава Румен Радев навърши 58 години. По традиция рождения си ден той винаги прекарва в най-тесен семеен кръг и води двете си деца от първия си брак и жена си Десислава на ресторант, за да отбележи повода.   

Най-нестандартни подаръци президентът получава от съпругата си, която предпочита да му подарява спомени вместо вещи. Досега го е изненадвала с екстремни преживявания като рафтинг по река Струма и спускане в пещерата Дяволското гърло.   

Радев не е първият български политик, роден на 18 юни. На същата дата рожден ден е празнувал и червеният вожд Георги Димитров, който умира 14 години, преди Румен да се появи на бял свят. В биографиите им има и други сходства – и двамата имат сестри. На Георги Димитров се казва Елена, а на Румен Радев – Лозана. Освен това имат и по два брака. Комунистическият лидер се жени първо за поетесата Люба Ивошевич, но впоследствие е изкушен от красотата на еврейката Роза Флайшман, която го спечелва и с отдадеността си към комунистическите идеали.   

Румен Радев първо се жени за банкерката Гинка Кесякова, майка на двете му деца Дарина и Георги, а след това пътят му е пресечен от фаталната Десислава Генчева, заради която се развежда с първата си съпруга. С Ген. Деси известно време живеят без брак и се женят „по спешност“ в Студентски град в разгара на първата му президентска предизборна кампания през август 2016 г.   

Румен Радев е зодия Близнаци, досущ като бившите премиери Бойко Борисов и Симеон Сакскобургготски. Тримата са родени през няколко дни разлика, но зодията е единственото, което ги свързва. Според астролозите хората, носещи този зодиакален знак, изпъкват с лидерски качества и харизма.   Ретро бг 
  
  

3 коментара
19 Юни 2021 11:51 | 666 ДЯВОЛА
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

вестник струма близък на адолф хитлер


19 Юни 2021 14:52 | 666 ДЯВОЛ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ГЛАВНИЯ РЕДАКТОР НА ВЕСТНИК СТРУМА Е БЛИЗНАК НА АДОЛФ ХИТЛЕР-ТЕРОРИСТ. ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ОБРАЗУВА И ВНЕСЕ ДЕЛО В СЪДА СРЕЩУ ГЛАВНИЯ РЕДАКТОР НА ВЕСТНИК СТРУМА, ЗА УНИЖЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА НА Р. БЪЛГАРИЯ ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН ЧОВЕК С КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕРОЙ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ.


20 Юни 2021 08:41 | джоро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

нищо общо! особено психически!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар