Райна в шоуто на Цитиридис: Вече не съм Пилето на фолка, а лебед

31 октомври 2020 08:37   3616 прочита


Райна в шоуто на Цитиридис: Вече не съм Пилето на фолка, а лебед 
 

Санданският лебед на фолка Райна беше за първи път гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Изпълнителката разказа как минава един неин ден и с Николаос си “поговориха” на френски, испански и гръцки. 

Последната песен на Райна се казва “Направо ми заспа”, а клипът към нея е доста колоритен. В него влиза в образа на готвач, но самата тя призна, че в реалния живот въобще не готви. 

Райна направи забележка на Николаос, защото в своя анонс той я обяви като “Пилето на попфолка”, а това вече е в далечното минало и сега тя била лебед. 

Към тях се присъедини и Тервел Пулев, който на 29 октомври преди две години спечели европейската титла при професионалистите. Тогава на ринга той нокаутира Бруцезе. Оказа се, че Райна и Тервел никога не са срещали преди участието си в шоуто. Боксьорът призна, че най-тежкият удар, който е понасял в живота си, е предателство от близък човек. 

Николаос беше приготвил и няколко игри за Тервел и Райна. В едната от тях пред Райна и Тервел имаше по три коктейла – два от тях с вкус на нещо гадно и един, който става за пиене. Коктейлите бяха скрити зад параван, така че Райна и Тервел да не мога да видят кой коктейл какъв е. Задача им бе да уцелят хубавия коктейл. 

Райна опита от бозата с безалкохолно, фреш от моркови и цвекло, като позна и двете напитки. Не успя да опита от изненадата – кафе с домати. 

Докато Тервел Пулев отпи от чашите с бира с кафе, айрян с боза, но не успя да опита единствената нормална напитка – мляко с банан. 


Още за: Райна   шоу   Цитиридис   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар