Принц Хари и Меган съветват как да преборим самотата заради коронавируса

21 март 2020 10:21   2772 прочита


Принц Хари и Меган, херцогинята на Съсекс, споделиха важни съвети към хората как да се справят със самотата по време на пандемията с коронавирус.

Кралската двойка публикува дълъг пост в акаунта си в Instagram с множество съвети към тези, които се борят със самоизолацията или със социалната изолация по време пандемията от коронавирус. В публикацията, която беше придружена от изображение, което гласеше "Днес се чувствам ...", те написаха: "След всичко, което става днес, на някои хора е трудно да приемат реалността около нас. Много от нас може да се чувстват объркани.

Или сами, или разтревожени, или уплашени... и изолирани, някои от нас може просто да се чувстват отегчени, или да им липсва обичайната рутина. Съвсем нормално е да чувствате някое от тези неща", пишат Хари и Меган. И добавят съветите си: "Добрата ни нагласа към света обикновено среща всекидневни предизвикателства, независимо дали го осъзнаваме или не. Сега с постоянно растящият брой заразени от коронавируса, всички ние трябва да се приспособим към новите реалности." 35-годишният Хари и 38-годишната му съпруга продължават да изброяват редица съвети към онези, чиито психично здраве е повлияно от вируса.

"Хубаво е да има самоизолация и социална дистаниция, но не е хубаво да се чувстваме самотни. Има десетки благотворителни организации - например в Ирландия, които биха могли да ви окажат нужната психологическа подкрепа чрез своите доброволци." "Ако сте вкъщи, имате достъп до компютър и интернет, можете да станете доброволец и онлайн да помогнете на някой, който наистина има нужда от вашата подкрепа", пишат още херцозите. "Ако сте в лоши взаимоотношения с близките си, а сега сте и затворени вкъщи с тях, не е нужно да страдате - обърнете се към властите за помощ." Постът на двойката идва дни след като принц Хари призова за отмяна на 2020 Invictus Games, които трябваше да се проведят през месец май в Нидерландия.

Actualno.com


Още за: принц   хари   меган   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар