Президентът Румен Радев си има двойник и съперник в лицевите опори

05 декември 2021 14:45   6528 прочита


57-годишният Дочо Моневски стана известен заради своята прилика с президента Румен Радев. Мнозина объркаха негова снимка като ловец в социалните мрежи и помислиха, че на изображението е президентът. "Известно време, след като беше избран президентът, хората почнаха да се спират и да се заглеждат. Даже питаха: Дали това не е президентът? Казвах им ;А, не, не, не съм", казва Дочо, пред бТВ. Едва след като започнали да го сравняват с Румен Радев, той се загледал в неговите снимки и видял прилика.

"Имаме някаква прилика. Те хората най-добре го чувстват. Човек сам не може да прецени дали има прилика с дадена личност или не" казва Дочо. Заради приликата му с държавния глава, хората го поздравявали за изборната победа. Дочо Моневски е бивш пожарникар, който днес работи като охрана в Троянския манастир, е смятан от мнозина за двойник на президента Румен Радев.

Дочо Моневски е родом от село Орешак. Завършил е техникум по автотранспорт, след което постъпил в армията, където станал пожарникар. Контузия го принуждава да напусне и да стане охрана./Телеграф.бг

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар