През сълзи Тита направи трогателна изповед за арестувания си баща!

19 март 2019 09:42   3794 прочита


Благодаря на публиката, че стана на крака, не го очаквах, просълзи се тя

"Не бих усетила тази песен, ако не бях на такъв етап от живота си, в който имам нужда от надежда. Точно сега водя една от големите си битки и точно тази песен ми даде много надежда. Благодаря на публиката, че стана на крака, не го очаквах". Това сподели през сълзи Тита в предаването "Като две капки вода" след изпълнението си на песента "Повей, ветре" на Паша Христова.

"Трепери цялото, горкото", отбеляза Димитър Рачков, а в очите на Тита се виждаха сълзи. Журито оцени положително изпълнението на Христина, като най-колоритен в изказването си отново бе Фънки. "Тръгна фалшиво, а след това стана трагично. Това, което искам да кажа че това, че аз много внимателно наблюдавах дали ще успееш да потушиш огъня в себе си. Ти успя. Браво", каза той.

Припомняме, че над 10 души бяха задържани при специализирана акция на прокуратурата в София и в Силистра. Сред тях бе и бащата на Тита, който е директор на осигурителния институт в Силистра. Разследва се източване на НОИ, като схемата е свързана с издаване на фалшиви данни за трудов стаж.


Още за: Тита   изповед   надежда   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар