Правосъдие зад решетките: Инструктор по джиу-джицу, изнасилил и убил 16 месечно бебе си "плати" в затвора, 20 се изредили да го насилват, пребили го жестоко

03 май 2014 12:27   12093 прочита


Престъпниците в затвора често са изнасилвани и бити, съдба, която мнозина не могат да осъдят, защото до някъде и това е част от наказанието, което някои затворници заслужават. Такъв е и случаят на Дариел.

Инструктор по джиу-джицу влязъл в затвора за изнасилване и убийство на 16 месечно бебе, негов доведен син. Бразилският инстуктор Дариел П., който направил пълни самопризнания за това как е убил детето, си навлече гнева на неговите съкилийци в затвора, научи Struma.com от чужди медии. Още с влизането му там в първата нощ 20 затворника го изнасили с жесток, един след друг произнасяли присъдата си, снимката, която публикуваме е изрязана, тъй като в целия и вид се вижда потресаващо кърваво бельо на изнасилвача в задната му част.

 

16 -месечното бебе е починало от жестоки травми на главата. Два дни било в кома, преди да умре.

Бебето било хоспитализирано на 27 септември миналата година в болница Anchieta и починало два дни по-късно. Лекарите били подведени, че бебето е паднало, че майка му го изпуснала от ръцете си. Въпреки това по-късно установили, че нараняванията, които е имало малкото бебе не са от падане. " Бебето имаше наранявания на черепа, нанесени с голяма сила. Само човек с добро познаване на техниките на джиу-джицу, като пастрока му, може да нанесе такива травми ", заяви Таня Соареш, лекар направил аутопсията "Детето също имаше пукнатина в ануса, от сексуално насилие ", допълва тя.

Затворници са били толкова ужасени от делото на Дариел и решили да вземат правосъдието в свои ръце.


Още за: бебе   изнасилване   баща   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар