Пореден удар понесе бащата на Денис Теофиков

28 ноември 2021 09:37   5509 прочита


 Пореден удар понесе бащата на Денис Теофиков 
 

© 
Пореден удар понесе бащата на Денис Теофиков. Само месец след трагичната смърт на сина си Атешкан се бори с недоброжелатели в социалните мрежи. 

Оказва се, че бащата на Денис е подложен на атака от недоброжелатели, които са създали фалшив негов профил в социалнта мрежа инстаграм. Атешкан получава сигнал от свои близки, които го предупреждават, че човек, който се представя за него, разпространява фалшиви новини. 

"Скъпи приятели и фенове на Денис, попаднах на фалшив мой профил в Instagram. Нямам регистрация в тази платформа. Всяка информация, свързана с него, която трябва да бъде обявена от нас - неговото семейство, ще бъде публикувана само, единствено и първо тук, в моя профил", написа Атеш във фейсбук. 

Почерненият баща призова почитателите на Денис да оставят семейството му да изживее мъката си и помоли всеки фалшив профил да бъде докладван. Атешкан получава съвети от близки приятели да остави социалните мрежи и изобщо да не влиза в тях, за да не му се налага да се сблъсква с недоброжелатели. Семейството на Денис държи да споделя стари записи на момчето, с които да запази паметта му вечна. Така само преди дни в официалния ютуб канал на 21-годишния певец се появи нова песен Mi amor. Парчето е посветено на първата голяма любов на Теофиков. Момчето се влюбва в съученичка, когато живее в Испания. В краткото видео самият Денис споделя емоциите си, свързани с тази девойка, писа "България Днес". 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар