Племенник на Ванга за най-загадъчното ѝ пророчество: Само Осмият ще постигне световния мир

13 декември 2019 15:45   1 коментар   8603 прочита


Пророчествата на баба Ванга продължават да се сбъдват безмилостно 23 години след смъртта й. Ясновидката е предрекла военния конфликт в Сирия и този факт изглежда изключително страшен, тъй като е казала, че след него ще дойде и Трета световна война. 

„Има видео кадри от 1968 година. Ванга казва: „Сирия, Сирия! Как ще бомбардират тази Сирия! "Тогава никой не й обърна внимание", споделя пред NTV племенникът на Ванга в нов филм за Петричката пророчица. "И тя каза:" Нека има мир, те ще го измислят. Само Осмият ще постигне световния мир“, разказва още Стоян Стоянов, пише БЛИЦ.  Но кой е тази мистериозна осмица, за която Ванга е говорила? Ако преброим всички президенти на Сирия, тогава президентът Башар Асад е вече 26-ти поред.

Това навява на мисълта, че най-вероятно тя е имала предвид лидера на някоя друга държава. Снахата на ясновидката също споделя, че Ванга е говорила за някаква осмица.  „Тя каза, че когато Осмият подпише, ще настъпи мир за хиляда години. И се надявам това да се случи скоро. Но кой е този Осми? Това е въпрос, чийто отговор чакаме”, казва Здравка Янева.  Ванга е предрекла, че война ще заличи Европа напълно от лицето на земята и държавите на континента ще престанат да съществуват. 

Друго пророчество, което вече се е сбъднало, е идването на власт на Зеленски в Украйна.  "Барутът ще падне, а зеленият владетел ще дойде да го замести", казала пророчицата. Освен това тя прогнозира, че Китай ще получи статут на световна сила и ще бъде измислен транспорт, който може да лети над земята. Ванга е казала също, че Русия ще има сериозни икономически проблеми, но в крайна сметка владетел от Русия ще спаси света. Според ясновидката петролът ще загуби значението си и производството му ще спре с времето. Вероятната причината за това може да бъде откриването на нов вид гориво, така че агресията в отношенията между страните ще изчезне. 

 


Още за: Ванга   пророчество   мир   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
16 Януари 2020 06:13 | Гришата
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Глупости на търкалета ! Цар Осмий, както пише в Откровението на Св. Йоан, в Библията, е названието на Антихриста, който ще дойде уж като миротворец преди края на света, и наистина ще има период на мир, докато повярват и се изкушат хората, а после ще си покаже рогата и истинското жестоко лице и тогава ще дойде края на света. Ванга е говорила за Апокалипсиса, но трябва култура и мъдрост, каквито гореспоменатите лица нямат и са и смешни и жалки!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар