Племенницата на Златко Баретата плаче пред МЕГЗ за смъртта на братовчед си

06 ноември 2019 10:14   6010 прочита


Мегз сподели неочаквано интересна информация в едно от сторитата послучай риалитито си.В новия сезон тя е събрала своите ангели с цел да дадат гласност и с това да помогнат за важни за тях каузи.

В последния епизод Каканашева запозна красавиците с Христо Мутафчиев и те разкриха най-големите си болки пред него и Мегз.

Оказва се, обаче, че една от участничките - теен-сензацията Биляна Лазарова, по известна като B-lyanish - е племенница на Златко Баретата. Това стана ясно, когато със сълзи на очите красавицата сподели, че нейната кауза ще бъде свързана с генетични мутации като “Муковисцидоза”.

“Мегз ме покани в риалитито, за да помагам. А това е моята най-голяма болка - Батко ми Алекс почина от муковисцидоза” - каза красавицата. “Това е тежко, нелечимо, генно заболяване, което води до забавен растеж и затруднения в дишането” - добави още тя, неможейки да сдържа сълзите си.

“Лечението на това заболяване е непосилно скъпо. Затова след като семейството ни преживя тази болка, искахме да помогнем на други деца в това положение и да събираме средства. Но буквално няма към кого да се обърнеш и дори къде да дариш”.

С помощта на Мегз и Христо, Биляна успя да конкретизира целта си и реши, че иска да създаде място, където хората могат да получават, информация, подкрепа и да даряват/събират средства при сблъсъка си с болестта.

На 22 Октомври 2018 година когато синът на Златко Баретата неочаквано почина, красавицата сподели тяхна детска снимка в инстаграм и написа “Отиде си моят герой”.

Загубата беше много тежка за семейството и до днес предизвиква неудържими сълзи в очите им./ hotarena.net/


Още за: мегз   случай   сезон   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар