Петя Буюклиева е медиум, предрекла на Петя Дикова кога ще роди и на Дичо, че ще има дъщеря

31 март 2019 11:43   3098 прочита


Петя Буюклиева споделя, че имала възможност за забележителна кариера в САЩ.Изтъкнати продуценти й предложили договори, гарантиращи бърз успех и слава, но Петя отказала, за да бъде със семейството си в България.

По-късно, Петя Буюклиева, която е посещавала и Ванга, и Вера Кочовска, получава потвърждение, че решението й е било правилно. Без да уточнява коя точно, певицата подчерта, че „една от големите медиумки” е видяла кръстопътя, пред който е била изправена. Петя казва, че самата тя е медиум и се аргументира с точни, сбъднали се, положителни предсказания.

На водещата Петя Дикова певицата казва е ефир че по-малката й адашка ще се радва на „нещо много красиво и хубаво”. „И вярвай, че това ще бъде така!”, подчерта певицата, а Петя Дикова обеща, че ще дойде на Международния джаз фестивал в Банско през август, за да й каже дали е познала. Дали е изпълнила обещанието си, не е ясно. Все пак е сигурно, че през август Петя Дикова е имала какво да сподели на естрадната изпълнителка. Тогава водещата на „Култ” вече е била бременна с първото си дете, което ще се роди съвсем скоро. Водещата призна, че ще става майка през декември, миналата година, след като през пролетта с поета Илиян Любомиров откровено разказаха за любовта си.

Дичо, с когото Петя Буюклиева в момента се изявява в шоуто за имитации „Като две капки вода”, също може да потвърди ясновидските й способности. През 2013 г. двамата се срещат в риалитито „Музикална академия”. Тогава певицата му казва, че ще има дъщеря. Петя Буюклиева дори предрича кога точно колегата й ще стане баща. И наистина познава! Приятелката му Карина ражда момиченце на 5 март 2015 г. Малко по-късно щастливите родители споделят, че са кръстили дъщеря си Ариел.

„Това, че имам ясновидски способности, ми го каза също и Вера Кочовска”, припомняла си е Петя Буюклиева кога за първи път е чула за пророческата си дарба. „След като навършиш 40 години, ти ще имаш невероятна интуиция и ще познаваш много неща. Направо врачка ще си!”, казала й известната ясновидка. Певицата, която на 24 юни празнува 60-тия си юбилей, е предсказвала събития и на момичетата от балета, с който пътувала преди време за концерти в Европа. „Често съм им казвала неща, които са се случвали. Имам интуиция за това кое ще се случи”, разяснява певицата. Тя е припомняла, че Вера Кочовска „видяла” не само ясновидската й дарба. Предрекла й още дълга музикална кариера. Подчертала, че през годините гласът й няма да изгуби нито височини, нито диапазон. „Казах й: „Ама как?! Най-лесно падат диапазоните на високите гласове“, а тя ми отвръщаше: „Не, твоят с годините ще се развива и ти ще можеш до края да изпълняваш песните, които си пяла като 20-годишна”, споделя изпълнителката.

Вера Кочовска веднъж я „видяла” и с бастун на сцената. Същото й казала и Ванга. Щяла да продължи да пее и когато вече краката нямали да я държат. „Гласът ти ке биде силен”, отсякла пророчицата от Рупите. / hotarena.net/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар