Петгодишен малчуган застреля по-голямото си братче

16 юли 2022 06:14   13076 прочита


 
Петгодишно момченце застреля 8-годишното си братче в инцидент, за който полицията в Арканзас смята, че се дължи на безотговорно съхраняване на оръжие. 

Простреляното дете е намерено без признаци на живот в четвъртък в дома си в Пайн Блъф, на 65 км южно от Литъл Рок, съобщи шерифската служба на окръг Джеферсън. Смълтта на малкия е удостоверена на място. 

Шерифът Лафайет Уудс-младши заяви, че става дума за трагичен инцидент, който е можело да бъде избегнат. То подчерта, че оръжията трябва да бъдат съхранявани на сигурно място и пазени от децата през цялото време. 

Масова стрелба в бар в Южна Африка, 14 убити, 3-ма тежко ранени са откарани в болница 
“Притежателите на оръжия, които не ги съхраняват по подходящ начин, са на частица от секундата някоя от тези трагедии да се случи в техния дом” – каза той. 

Шерифската служба съобщи, че според разследващите изстрелът е произведен по случайност. Уудс каза пред местен вестник, че петгодишното дете и четири негови братчета и сестричета ще бъдат настанени при роднини докато трае разследването. Според шерифът властите работят да установят дали трябва да се повдигнат някакви криминални обвинения. бгвойс бг


 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар