Перверзници в манастира! Монахини организирали педофилски оргии

19 декември 2020 10:52   5649 прочита


 

Сериозни обвинения бяха повдигнати срещу католическия орден на сестрите Нидерброн. Няколко бивши възпитаници в домове за сираци, които са били наблюдавани от монахините, съобщават за изнасилване и сексуални оргии. Според тях сред участниците е имало както свещеници, така и политици, а сестрите са получавали пари за това.

Андреас Кайл е 63-годишен мъж с дълга сива коса и здрава фигура. Говорейки за „сестрите Нидерброн“, възпитатели в сиропиталището, където е израснал, той не може да сдържи възмущението си. Според него състоянието на този католически орден, основан преди 170 години в Елзас, всички негови манастири, клиники и старчески домове трябва да бъдат конфискувани в полза на бившите възпитаници от сиропиталището като компенсация за това, което им е направено там, пише немският Süddeutsche Zeitung.

Това казва човек, чието тяло и душа са осакатени. Един експерт потвърди, че Кийл има сериозни здравословни проблеми - както физически, така и психически. През 1963 г. Андреас Кайл е петгодишно дете в сиропиталище на улица Rue des Angels в Шпайер, само на няколко крачки от местната известна катедрала. Там живее до 1972 г. През този период той каза, че е бил многократно сексуално малтретиран, главно от Рудолф Моценбакер, бившия генерален викарий на епархията Шпайер и нейния главен църковен съдия. Кайл му служи в поклонение и Моценбекер е използвал насилие на няколко пъти.

Освен това той твърди, че той и други затворници в приюта са били изнасилвани от възрастни мъже по време на сексуални оргии. Твърди се, че в тях са участвали и политици. Както Кайл каза пред репортери, че монахините принуждавали децата да участват в тези събирания и получавали пари от мъжете за това - „в брой или в пликове“.

Според Кийл децата са задоволявали сексуалните желания на свещенослужители, политици на местно ниво, бизнесмени и други хора. "Едно момиче се обеси на 13-годишна възраст. Тя разбра, че е забременяла след оргия", е посочил още той.

Мъжът е допълнил, че с още няколко деца е отишъл в полицейски участък и разказал за ужаса. "Не ни повярваха", добави Кайл. Според него от ордена са признали за вината си през май тази година, когато между него и юридически представител на монахините е било постигнато извънсъдебно споразумение за парична компенсация.

Адвокат на монахините обаче е изразил съмнение в истинността на думите на Кайл. "Продажба на малолетни, участие на деца в оргии, в които са замесени свещеници, политици и бездействие на полицията и други служби. Аз лично не вярвам такъв скандал да е останал извън страниците на поне няколко жълти издания", е казал Герхард Любиц.

Представител на местната католическа епархия от своя страна е посочил, че е започнало вътрешноцърковно разследване на случая в сиропиталището на "Енгелгасе".

Превод: Glas.bg


Още за: монахини   оргии   педофили   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар