Откриха огромен тайнствен извънземен обект близо до Слънцето

22 януари 2018 09:58   4711 прочита


Популярният уфолог Скот Уоринг разказа, че е открил на видеозапис от Слънцето извънземен обект с гигантски размери. Според думите на изследователя, загадъчният клип бил направен скоро от космическия апарат SOHO, предназначен за наблюдение на нашата планета.

Съвместният проект на Европейската космическа агенция и НАСА позволява да се следи Слънцето чрез 12 усъвършенствани инструмента, включително спектрометър, система за анализ на зарядите и частиците, ултравиолетов телескоп, измервател на слънчевия вятър и т.н. Понякога спътникът улавя необясними аномалии, а една от тях била забелязана от Скот Уоринг на 19 януари. В приложения към новината видеозапис, можете да видите бял неидентифициран летящ обект, който се намира сравнително близо до Слънцето. Размерите на този космически кораб трябва да са колосални и можем само да гадаем откъде идва.

Уфлогът е убеден, че това е космически кораб на извънземни. Уоринг предполага, че представители на извънземна цивилизация извличат енергия от Слънцето. Космическият кораб с размери на цяла планета вероятно се движи със скоростта на светлината след като се е запечатал само на един кадър във видеото от SOHO.

/blitz.bg/


Още за: уфолог   обект   размери   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар