Откриха изчезнал човек след 20 години със снимка от Гугъл

14 септември 2019 10:35   68569 прочита


Тленни останки на мъж, изчезнал безследно преди повече от две десетилетия в американския щат Форида, бяха намерени в потънала кола, която се вижда върху карта на Гугъл.

40-годишният Уилям Молд изчезнал на 7 ноември 1997 година. Той не се върнал у дома, след като прекарал вечерта в нощен клуб. Разследването на полицията не намерило и следа от него.

Но повече от две десетилетия по-късно властите са уведомени, че във Флорида, недалеч от градчето Уелингтън, е откри автомобил във водоем. Когато колата е извадена от водата и в нея е намерен човешки скелет. Седмица по-късно е установено, че останките са на Уилям.

Сигналът за потъналия автомобил е подаден от мъж, който разглеждал района, за да си купи имот.

Автомобилът е бил на снимките още от 2007 г., но 12 години никой не му обърнал внимание.

Местните власти смятат, че загиналият най-вероятно е изпуснал контрола върху колата и така паднал във водоема.

Макар че е невъзможно съвсем точно да се установи какво се случило тогава, посочва говорителят на местната полиция Тереза Барбъра.

Известно е, че в нощта на своето изчезване Молд е напуснал клуба около 23 часа. Той бил тих човек, не е прекарвал често времето си в шумни компании. Не е и злоупотребявал с алкохол, но въпросната вечер се почерпил в бара. В 21:30 се обадил на приятелката си, че скоро ще си бъде у дома, но така и не се появил. /vesti.bg


Още за: останки   мъж   щат   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар