Още по-влюбени: Златка и Джизъса празнуват 2 години заедно

14 август 2020 12:05   3644 прочита


Светската двойка Златка Райкова и Благой Георгиев Джизъса са повече от емоционални на днешния ден. Причината е, че празнуват 2 години откакто са заедно, а от публикациите им си личи, че стават все по-влюбени един в друг. Блондинката се радва на изключително внимание и много любов, отстрана на нейната половинка и баща на детето й, а той също се чувства по този начин.

Двамата не пропуснаха да си отправят трогателни послания един на друг, допълнени със снимки от морската им почивка, неизменна част, от които е Благой-младши.

"Имам чувство, че цял живот съм с теб Благой Георгиев. Това, което сме преживяли заедно за тези две години, хората не го преживяват цял живот! Никой не вярваше и не вярва в нас, но това дори повече ни е сплотявало... Нали знаеш, Аз и Ти с нашите прекрасни деца! Ти си моята ЛЮБОВ, моя най-добър приятел, нашия любящ татко. Обичам те, любов." - пише Златка Райкова към фотос, на който държи огромен букет с цветя, изненада от футболиста за повода.

"Моето всичко" - отговорил е в коментар Благой Георгиев, който след минути също направи публикация в Инстаграм профила си. "2 years together! Любов, да оставим другите да говорят или по-точно да злословят. А ние си знаем." - гласят думите на Джизъса, на които Златка е отговрила с "Знам всичко, любов.

Знаеш ,колко те обичам!". Двойката прекараха незабравими морски дни, изпълнени с много усмивки на родното Черноморие. Най-голямо внимание, обаче получаваше сина им, лицето, на който Златка и Благо все още не показват пред обектива./trafficnews.bg


Още за: Златка   благой   влюбени   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар