Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол Ѕърза пица с €йца “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

Ќови€т ни посланик в »нди€ направи нещо, което шашна всички (—Ќ»ћ »)


14 март 2019 10:14   2797 прочитаЌови€т посланик на Ѕългари€ в »нди€ ≈леонора ƒимитрова връчи акредитивните си писма в национална носи€. —нимки от церемони€та, състо€ла се в ƒелхи в ср€да, б€ха публикувани във ‘ейсбук от Ѕългарски€ дипломатически институт. ≈леонора ƒимитрова беше официално назначена на поста в средата на €нуари,пише блиц.бг.

“€ е дипломат от кариерата с дългогодишен професионален опит от работа както в ћинистерството на външните работи в —офи€, така и в задгранични представителства на –епублика Ѕългари€, включително като заместник -ръководител на миси€ и временно управл€ващ. –аботила е в посолствата ни в Ћиби€, √ермани€, „ехи€ и Ѕразили€.

ќще за: посланик  »нди€  писма ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.