Нова трагедия за "прокълнато" семейство: Тялото на внучката на Кенеди е намерено, търсенето на сина й продължава

07 април 2020 11:52   6171 прочита


Тялото на Мейв Кенеди Таунсенд, внучка на покойния Робърт Ф. Кенеди било намерено в понеделник вечер и търсенето на сина й продължава, съобщили от полицията в Мериленд.

Дъщерята на бившия губернатор на Мериленд Кейтлин Кенеди Таунсенд и синът й Гидиън Маккейн изчезнали в петък вечерта, след като отплавали до залива Чесапийк. Спасители открили тялото на Таунсенд на дълбочина 8 метра, на 4 километра южно от къщата на майка й, откъдето взели кануто. Полицията в Мериленд заявила, че издирването ще продължи. Спасителните служби получили доклад в четвъртък следобед, че двама души в малко кану са плавали до залива Чесапийк. Спасителите веднага отишли в района и вечерта лодката била намерена, но без хора.

Според първоначалното разследване, кануто вероятно се е преобърнало, докато са се опитвали да хванат топка. Претърсването продължило повече от 26 часа и бил претърсен район от 5 877 км. Американските медии напомнят, че семейство Кенеди е било засегнато от многобройни трагедии. Дядото на изчезналия - Робърт Ф. Кенеди и чичо на майка му, бившият президент Джон Ф. Кенеди. Кенеди е убит, а Джон Ф. Кенеди младши и съпругата му Каролайн загинаха в самолетна катастрофа.

tocka.com.mk

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар