Нова теория: Извънземните са светлинно явление 

23 юни 2022 09:30   2055 прочита


 
 о 
Нова теория предлага алтернативен възглед за извънземните същности, базиран на доказателства, подкрепени от част от квантовата наука. Писателят и учен Андрю Колинс изследва произхода на човечеството от десетилетия. В книгата си „Произходът на Бог“ той пише, че извънземните всъщност са трансизмерни същества. Чрез своя задълбочен анализ заедно с познанията си по квантова и теоретична физика Колинс излага своята необичайна гледна точка за това какво представляват НЛО и извънземните. 


Колинс казва, че НЛО и извънземните явления имат много просто обяснение. По време на изследванията си той разбира, че има неща, които убягват на сегашното човешко възприятие и по-конкретно – НЛО не са физически космически кораби. Основното е, че има някаква връзка между НЛО и човешкото съзнание. Хората, които са били свидетели на това явление, са имали определена тясна връзка с него. 


Изследователят вярва, че много НЛО могат да се състоят от чиста твърда светлина. Докато основният им компонент е плазмата, която съставлява 99% от цялата вселена. Плазмата всъщност е резултат от разделянето на атомите. Така освободените електрони генерират фотони на светлината и всичко става чиста светлина. Плазмата може да има алтернативно измерение на време-пространството и да служи като портал към по-високи измерения. Ученият твърди, че извънземните са светлинно явление и се движат посредством светлината. 

 

 

 


 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар