Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

Ќова кибератака: ’акери използват телефоните ни, за да печел€т


24 август 2018 12:45   3798 прочита«наете ли какво се случва с мобилни€ ви телефон в момента? јко вземете смартфона си сега и усетите, че той е горещ и работи по-бавно от обикновено, значи сте станали жертва на най-новата кибератака. ’акери използват смартфоните ни, без да подозираме, за да копа€т криптовалути, съобщи Ќова тв.

Ќовата схема действа чрез зловреден софтуер, който „се крие” в мобилни приложени€. Ќай-често това са игри. ≈дна от големите световни софтуерни компании засича дневно 24 000 апликации за мобилни телефони с вируси. Ќовата кибератака вече стига и до Ѕългари€.

bulnews.bg

ќще за: кибератака  телефони  жертва ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.