„НЛО знаят къде отиват – търсят ядрени електроцентрали и военни бази и има причина за това“, твърдят учените 

10 юли 2024 07:32   4242 прочита


 
Експертите излязоха с тревожна теория защо НЛО се виждат само в близост до ядрени обекти и летища. Бофинс са анализирали различни наблюдения на НЛО през годините и вярват, че са открили интересен модел. 

Твърди се, че извънземните може да са загрижени за нашите отбранителни способности и предстоящата възможност за ядрен Армагедон. Изследователите на НЛО посочиха възможна връзка между наблюденията на ядрени обекти и няколко примера бяха използвани в подкрепа на теорията. 
Непотвърденото наблюдение на НЛО близо до Конкорд – което се появи отново в подканала за НЛО на Reddit – се появява в реклама на British Airways от 1976 г., където може да се види НЛО с форма на топка, което се насочва към самолета по любопитен начин, преди да ускори. След катастрофата в лабораторията във Фукушима в Япония очевидци казаха на документалната поредица Encounters на Netflix, че НЛО са ги спасили, като са намалили нивата на радиоактивност. Няколко светещи бели кълба можеха да се видят над централата след ядрената катастрофа през 2011 г. и изглежда паднаха в лабораторията, преди да излязат отново. 

На платинения юбилей на кралицата през юни 2022 г. монархът беше удостоен с представяне на девет бойни самолета, изхвърлящи струи червен, бял и син дим. Потребителите на Reddit бързо посочиха, че неидентифициран диск може да бъде видян близо до самолетите – но никога не е даден ясен отговор, който да обясни какво е това. 

Има също съобщения за наблюдения на НЛО след изстрелване на ракети. 

Ново изследване на пенсионирания сержант от военновъздушните сили на САЩ Лари Хенкок и Иън Порит, анализатор на данни в проекта за лов на НЛО Галилео на Харвард, показва, че необичайната активност около ядрените оръжия и обекти се е променила през годините. Проучванията показват, че първоначално НЛО изглеждат заинтересовани от производството на ядрени оръжия, но сега се появяват около силози и бази на бомбардировачи. 

Съществува и теория, че НЛО всъщност "дезактивират" ядрените оръжия - с няколко доклада за това, което се случва от американската армия от 60-те години на миналия век. 
Г-н Салас не е единственият, който прави подобно твърдение. През 2000 г. първият лейтенант от ВВС на САЩ Робърт Джейкъбс също каза, че е бил свидетел на това през 1964 г., но му беше казано да не говори повече за предполагаемата среща. 

Превод 

 


 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар