Ниско прелитащ самолет шокира пътуващите по АМ "Тракия" (СНИМКИ)

27 юли 2020 13:28   4704 прочита


Ниско прелитащ над магистрала "Тракия" самолет хвърли в паника гражданите, които преминаваха с колите си около 10,40 часа днес сутринта на 158-ия километър. Свидетел на шокиращата случка стана и репортер на Lupa.bg. Става дума за селскостопанска авиотехника, която се използва за пръскане на посевите с агропрепарати срещу вредители, а не за военно-въздушни учения.

Жители на Старозагорска и Пловдивска област споделиха, че подобни самолети често прелитат ниско над натоварения аутобан и стряскат пътуващите по пътя.
 

Нископрелитащият самолет над "Тракия" днес беше заснет от фотографа Любомир Асенов, който предостави на Lupa.bg уникалните кадри.

Както си движехме с колата и изведнъж буквално пред стъклото на автомобила се появи самолета. И аз, и жената и децата бая се изплашихме, разказа шофьор, който бе отбил по пътя след неочакваното приключение.

Наскоро самолети от Селскостопанската авиация се включиха и в битката срещу коронавируса. Тонове разтвор на специален препарат бяха разпръснати над различни части на България. Властите твърдят, че дезинфектантът е безопасен за хора, животни и пчели, а действа само върху вируси.

Снимки: ЛЮБОМИР АСЕНОВ

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар