Надзирателка и затворник въртят любов

15 март 2023 23:07   7518 прочита


Служителка от службата за изпълнения на наказанията и осъден на затвор за грабеж и убийство се оказаха двете главни действащи лица в неочакван любовен сюжет, който завладя Аржентина тези дни.

Двамата са се запознали чрез Фейсбук и веднага разбрали, че са един за друг.

Историята им излезе наяве в материал в местното издание Alerta Urbana, а замесените са Андреа Ферейра и Хавиер Дуарте, който в неделя бе осъден на затвор за грабеж и убийство.

След като разбира за присъдата на своя възлюбен, Ферейра решава да напусне работата си като надзирател.

По думите ѝ това се налага заради лошото отношение и осъдителните коментари, когато връзката ѝ с Дуарте добила публичност.

Освен това младата жена допълва, че "службата не ѝ помогнала в нищо", а преди време дори е била сексуално малтретирана от нейн колега.

В момента си търся работа, иначе съм завършила фармация, но ако трябва ще се науча и на други работи, за да преживявам. Но, честно казано, най-вече ще чакам следващите пет или осем години, когато приятелят ми ще излезе, бъдещият ми съпруг, за да изживеем нашата любов на спокойствие, споделя Ферейра.

От своя страна 35-годишният Дуарте използва профила си във Фейсбук, за да засвидетелства своята любов към нея.

„Обичам те, Андреа, няма по-красива и прекрасна жена от теб! Избирам да бъдеш моя съпруга, спътница и майка на децата ни. С теб до края, любов моя. Ще се оженим и ти ще бъдеш моя съпруга. Обичам те“, написа в социалната мрежа той.

Lupa.bg

 
 
 

Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар