Mъж закла бившата си жена в автобус, пълен с деца 

09 юли 2020 08:46   4942 прочита


 
 Кървав инцидент е станал в понеделник следобед в Оберюнцбург, Германия. На една от спирките 37-годишен гражданин на Афганистан се качил в автобуса след 27-годишната му бивша съпруга, също родом от Афганистан, след което изведнъж извадил нож и я намушкал няколко пъти. Според органите на реда, в момента на нападението в автобуса имало и четирима възрастни и десет деца, които се връщали у дома от училище. 

След нападението мъжът оставил ножа в автобуса и изчезнал в неизвестна посока. Шофьорът и пътниците веднага се обадили в полицията и на Спешна помощ. Пострадалата жена била спешно хоспитализирана в болницата, но скоро починала от раните, които били смъртоносни. 

Полицаите успяха да хванат нападателя след няколко часа, съобщи tag24. de. Според съобщенията през ноември 2019 г. той вече е задържан за нападение над съпругата си, с която живеят в различни жилища. Тогава жената избягала с леки наранявания. 

Както стана известно, заподозреният е в арест. Сега разследващите се опитват да установят всички обстоятелства на инцидента и да установят мотивите на престъплението. Други подробности не са разкрити. 

Превод: Glas. bg 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар