Мъж тръгна да скача от мост, видя модел и се отказа 

21 март 2023 08:03   5831 прочита


 

Моделът Заира Нара, сестра на Уанда Нара, е извършила изключително благороден подвиг, след като е съумяла да разубеди непознат мъж да се самоубие, като скочи от мост. 

Случката е от нощта на вторник срещу сряда, когато аржентинката карала автомобила си в компанията на нейна приятелка. Когато се озовали на моста в околностите на Буенос Айрес, тя забелязала, че някакъв мъж е прескочил предпазните ограждения и обмисля да скочи 

В едно от местните издания 34-годишната Нара разказа, че мъжът веднага я разпознал. 

„Помислих си, че ако ме види, бих могла да отместя фокуса му от намерението да скочи“, сподели моделът. 

 

Първоначално приятелката ѝ е тази, която поема инициативата, казвайки на мъжа, че ако скочи, само ще се нарани, но няма да умре. В този момент той погледнал към тях и очите му се спрели на модела. 

„Ти си Заира Нара! “, възкликнал непознатият, чието име било Гонзало. 

Помолих го да поговорим, но да се премести оттам. Той обаче отказа и още веднъж заплаши, че ще скочи. Обясни ми, че е затънал в дългове и не вижда смисъл да живее повече. Помолих го отново да поговорим. После му казах същото като моята приятелка – че ако скочи, ще свърши в болница, а няма да е извършил самоубийство, разказа за случката Заира Нара. 

След още няколко опита от нейна страна, мъжът най-сетне сякаш се съгласява, че няма да постигне нищо, ако скочи. С известно колебание, Гонсало се отказва от идеята си за самоубийство и се връща откъм безопасната страна на моста. 

Самата Заира Нара коментира, че за първи път в живота си попада в такава ситуация, в която някой иска да посегне на собствения си живот. 

„Каза ми, че има много дългове, които не може да плати, понеже е безработен“, разказа още Нара. 

Glasnews. bg 
 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар