Мъж измина пеша 500 км, за да спи с 14-годишно момиче 

24 октомври 2020 11:04   5593 прочита


 

 
Мъж измина стотици километри в Съединените щати, за да спи с тийнейджърка, която "срещна" в интернет. Педофилът не взе предвид едно: въображаемата „Кайли“ се оказа полицай. 

Американските служители на реда арестуваха 32-годишен мъж, който искаше да има интимни отношения с 14-годишно момиче. Според полицията, за да изпълни намерението си, жителят на Индиана е изминал 570 км. Американецъ т обаче не успя да се срещне с младата "Кайли". 

Вместо това на уреченото място го чакаха оперативни работници, тъй като под измисленото име на момичето с педофила през цялото това време комуникирала специалист по борбата с киберпрестъпността срещу деца. 

Според правоприлагащите органи мъжът се е запознал с „Кайли“ в социалната мрежа Facebook и известно време си е кореспондирал с нея в месинджъра. Според легендата Кайли е 14-годишна тийнейджърка, която живее с майка си в Нина, Уисконсин. 

По време на разговора той помолил момичето да му изпрати разголени снимки и започнал да прави планове да спи с нея. Няколко пъти той предлагал на „Кайли“ да дойде при него в Индиана и след отказа й решава да я посети сам. 

За това той не взел влак или автобус, а ходел пеша. Американецът постоянно изпращал селфита на "Кайли" от местата, на които е бил в този момент. На 10 октомври мъжът написал, че някой му е дал билет за автобус и скоро ще пристигне в Нина. 

Местната полиция и служителите на ФБР задържат нападателя веднага след пристигането му. Според прокурорите 32-годишният перверзник е изправен пред минимална присъда от 10 години затвор за престъпление, свързано с използване на Интернет за подбуждане на дете към сексуални дейности. 

Също така съдът може да го осъди на доживотен затвор. Първото заседание по делото ще се проведе днес. 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар