Мъж иска секс със звезда, съди агенция за компаньонки за 3.7 млн.

04 юли 2016 16:40   8985 прочита


Китайски бизнесмен съди австралийска агенция за компаньонки, на която твърди, че е платил повече от 3.724 млн. долара, за да има възможността да използва секс услуги от холивудски звезди от ранга на Меган Фокс.

По информация на австралийския Sunday Telegraph, мъжът на име Ю Су поискал от агенцията да му осигури една от следните знаменитости: Фокс, модела на Victoria`s Secret Кендис Суанапул или китайския модел и актриса Янг Уинг. Бизнесменът твърди, че желанието му било да осъществи сексуален контакт със звезда от световен ранг.

Следва да се има предвид, че нито той, нито от агенцията посочват някъде, че Фокс, Суанапул или китайският модел са вип компаньонки. Су твърди, че е платил на агенцията през август 2014 г. 3.724 млн. долара и срещу тази сума е получил уверението, че ще получи секс услуги от една от посочените по-горе жени. Той първоначално платил 24 000 долара такса, а два дни по-късно и първия транш от 500 000 долара.

Останалите плащания от по 500 хил. долара, 2.5 млн. долара и последните 200 хил. долара били преведени по сметката на дъщерната компания на агенция Royal Court Escort в следващите седмици. Ангажиментът обаче така и не бил изпълнен, след като Янг Уинг отказала да се срещне с него месец по-късно./Profit.bg

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар