Младоженка разплака всички на сватбата си с трогателните думи към 4-годишния си доведен син 

06 февруари 2023 08:09   15201 прочита


Младоженка разплака всички на сватбата си с трогателните думи към 4-годишния си доведен син 
 
Широкоплещестият морски пехотинец Джошуа Невил и дребничката му приятелка и младши командир от авиацията Емили Лиън решават да узаконят връзката си. Двамата си взимат кратък отпуск, но тъй като не разполагат с много време, полагат максимални усилия, за да могат да направят възможно най-много неща в краткото време, с което разполагат. 

Покрай последните детайли около голямото събитие, развълнуваната младоженка решава да си подготви специална реч, с която да се обърне към 4-годишния син на любимия си. 

Нежните думи, които изрича към малкия Гейдж, се превръщат в сантиментална изненада за всички гости на тържеството. 

  
След традиционните клетви и размяната на пръстени, младата жена моли да й дадат думата. Тя взима микрофона и започва да чете обръщението си до малкия Гейдж, на когото от този ден вече официално е майка. Или мащеха? Всъщност, нещата не се свеждат до формулировката, а до отношението на жената към детето. 

„Искам да бъдеш в безопасност, но ще положа всички усилия, за да станеш добър човек. Надявам се много скоро да разбереш колко специално момче си. Ти си толкова умен, красив и добър, ти ми помогна да стана такава, каквато съм днес. И въпреки че не аз съм тази, която те е дарила с живот, животът ми направи подарък. Този подарък си ти! “. 

За 4-годишното момче, израснало без майка, думите на Емили са като сбъдната мечта. 

Казаното от младата жена го трогва до сълзи и то се хвърля в обятията й. 

Дори от очите на силния му баща текват сълзи. 
Съдейки от думите, които идват директно от сърцето на младата жена, това семейство със сигурност ще има хубаво и изпълнено с любов бъдеще! 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар