Млад болногледач изнасили 92-годишна старица в дом за възрастни хора

25 юни 2014 13:05   9737 прочита


Жената била прикована от болест към легло, дори не могла да комуникира с околните

Бивш болногледач от дом за възрастни хора в американския град Синсинати бе признат за виновен за изнасилването на 92-годишна старица, която била прикована от болест към леглото и не е можела да комуникира. В понеделник съдия постанови, че 22-годишният Самюъл Ониенуики е изнасилил на 24 ноември болната Амбър Парк. Обвинението информира, че жената е починала през февруари вследствие на обстоятелства, които не са свързани с изнасилването. Срещу младия мъж в съдебната зала свидетелства ръководителят на болногледачите в дома. Тя разказа, че се е опитала да влезе в стаята на жертвата, но вратата била заключена.

Когато в крайна сметка тя успяла да отвори вратата, в стаята тя заварила жената гола от кръста надолу. Нощницата й била издърпана чак до гърдите. Под леглото пък лежели мъжки панталони, бельо и обувки.

Тогава тя се опитала да влезе в тоалетната на жертвата, но вратата също била заключена. Когато с помощта на шперц вратата била отворена, в тоалетната бил заварен Ониенуики. Съобщава се, че жертвата на Ониенуики е вдовица, която няма деца.

Ониенуики ще чуе присъдата си на 28 юли. Той може да лежи до 20 години зад решетките./Блиц/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар