Мистерия! Тялото на изчезнала ученичка е открито в изоставена къща 

12 октомври 2020 10:06   6314 прочита


Мистерия! Тялото на изчезнала ученичка е открито в изоставена къща 
  

 
В събота вечерта, в Дуисбург, Германия, в изоставена сграда е открито тялото на изчезнало наскоро 14-годишно момиче. 

Тъй като Мари (името е променено) вечерта се разхожда с 14-годишния си приятел, но не се връща у дома, родителите й я обявяват за издирване. Момчето също не се прибира в същата вечер. На следващия ден 33-годишният брат на изчезналото момиче успява да проследи местоположението на телефона на Мари, използвайки приложение. 

Снимка: Кристоф Райхвайн 

Телефонът е намерен в изоставена порутена сграда в квартал Хохфелд. Полицията пристигна там с кучета, тъй като районът е труден за проверка, пише bild. de. Скоро тялото на Мари било намерено на територията на къщата. Макар да не е ясно какво е причинило смъртта на момичето, тя би могла да бъде смачкана от срутените конструкции на къщата. Тялото на Мари е намерено под развалините в мазето със срутения таван. 

Полицията вече е открила 14-годишния приятел, който е бил с Мари във вечерта на нейното изчезване. Той посочи мястото, където е намерено тялото на Мари, полицията все още го разпитва. 

Сега полицията чака резултатите от аутопсията, които ще помогнат да се разбере какво се е случило с Мари. Засега разследването се води във всички посоки и не е изключена версията, че момичето може да е станало жертва на престъпление. 

Въпреки факта, че мястото, където се намира изоставената къща, е оградено, там често играят деца, а бездомните също се събират там. 

Превод: Glas. bg 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар