Месецът ни на раждане определя какъв секс харесваме

30 септември 2016 09:56   6346 прочита


Според вещи звездобройци месецът, в който идваме на бял свят, предопределя не само нашия характер, но и сексуалното ни поведение. Ако тепърва започвате връзка и още не сте наясно как се изявява в леглото новата ви половинка, можете да проверите в следващото любопитно четиво.

Януари

Родените през този месец не показват много емоциите си в леглото. Обикновено са сдържани и предпочитат едни и същи пози. И все пак не бързайте със заключенията! Когато попаднат на човек, който ги влудява, януарските човеци са склонни и на някои доста неочаквани експерименти в леглото.

Февруари

Личностите, имащи рожден ден през този месец, обичат да се радват на свежи и интересни преживявания в секса. С тях трябва да сте винаги доста изобретателни, защото скуката и еднообразието могат да убият страстта им. Като повечето хора и те обичат мимолетните флиртове, но определено им харесва повече да си разменят интимни ласки с хора, с които се чувстват емоционално свързани.

Март

Мартенските любовници са сред най-големите ценители на секса. Те обичат да си доставят удоволствие, но държат също толкова приятно да се чувства и човекът до тях. Предпочитат темпераментни интимни партньори, които не се стесняват да демонстрират емоциите си бурно. Ако попаднат на лице, което се държи прекалено обрано и студено, вероятно бързо ще загубят интерес;

Април

Това са хора, които държат на страстните интимни взаимоотношения и винаги много се раздават. За тях сексът е свързан с много огън и жупел и те не могат да си представят това приятно изживяване по друг начин. Именно по тази причина, когато не получат това, което искат от своята половинка, са склонни да го потърсят на друго място.

Май

Тези хора обичат да докарват до лудост своя партньор. За тях любовната игра е изключително важна и понякога те са склонни да измислят цял сценарий, за да побъркат половинката си от страст. Обичат експериментите и играчките за възрастни и смятат, че те биха могли само да са от полза в интимните отношения на двойките. Сексът за тях е несравнимо изживяване, което могат да практикуват часове наред.

Юни

На моменти родените в този месец си падат големи перверзници. Те обичат да ходят безбельо и да демонстрират това пред половинката си, за да я обезоръжат напълно. Харесва им също така да ѝ изпращат мръснишки съобщения на партньора си и да се докосват пред него. Виртуалният секс също много им харесва. Така че определено не би ви било скучно с такава половинка.

Юли

Обичат да са активната страна в секса и им харесва те да са доставящите удоволствие. Дори и да попаднат на по-притеснителен партньор, това не би ги смутило. Всъщност за тях ще бъде удоволствие да му покажат някои нови пози и трикове под завивките, стига той да им даде възможност. Нежни са, но тъй като винаги са склонни на експерименти, човек винаги трябва да очаква неочакваното от тях в леглото.

Август

Повечето хора, родени в края на лятото, са разкрепостени и винаги отворени за нови преживявания. Харесва им нестандартния секс и нямат нищо против в него да участват повече от двама души. Раздават се много под завивките и държат да покажат на партньора си всички умения, които притежават. За тях няма нищо забранено в секса, щом то доставя удоволствие и на всички участници в него.

Септември

При тях сексът винаги е обвързан с дълбоки чувства. Моногамни партньори са, но не мислете, че водят скучен сексуален живот. Всъщност тези скрити лимонки са истински динамит в спалнята. За да покажат тази своя страна обаче, те трябва да се отпуснат напълно пред своя партньор, а това понякога отнема повече време.

Октомври

Понякога родените в този месец са малко сковани и студени личности, които обичат скучния и бавен секс. Но това лесно се променя, попаднат ли в ръцете на темпераментен партньор, надарен с голямо въображение. Под неговите палави напътствия са склонни да се преобразят до неузнаваемост и да се превърнат в същинско бижу.

Ноември

Те са от хората, които много държат да бъдат високо оценени от своя партньор. Харесва им да доминират, но не мислете, че са егоисти и мислят само за собственото си удоволствие. За тях е от голямо значение да виждат, че половинката им се разтапя в ръцете им и иска още и още от интимните им ласки. Когато сте с човек, роден през ноември, никога не се опитвайте да го сравнявате с бившите си партньори. Това може да го вбеси.

Декември

Те виждат секс във всичко, тъй като имат силно развито въображение. Но имайте предвид, че за тях той е нещо повече от креватна гимнастика и много държат на любовната игра. Харесва им тя да е разнообразна и интересна. Когато попаднат на партньор, който е готов на експерименти, обичат да практикуват ролеви игри.

ezine.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар