Маниакална любов: Мъж преследва жена в продължение на 26 години

15 юли 2020 08:04   17896 прочита


 

 
Мъж преследва жертвата си 26 години и едва сега окръжният съд във Франкфурт изпрати 46-годишния Ибрахим в затвора. Мъжът беше осъден на две години и пет месеца затвор без право на условно освобождаване. 

Според обвинението кюрдът се е срещнал с жертвата си през 1994 година. Той видял жената (сега на 54 години) от балкона му във Франкфурт-Бокенхайм. Оттогава той не й дава почивка: и на работа, и у дома. 

Освен всичко друго, той изпращал на жертвата си доста "откровени" снимки и предлагал садомазохистични сексуални практики. Обаждал й се десетки пъти на ден и изпращал писма, заявяващи любовта му. 

Жената никога не отговаряла на Ибрахим. Тя пренебрегвала неговите съобщения и се обръщала многократно към полицията за помощ, пише bild. de. Жертвата няколко пъти сменяла работата си и се местила, но Ибрахим я намирал всеки път. Тя дори решила да се премести временно в Съединените щати с надеждата, че гонителят няма да я намери, но мъжът продължил да й пише по електронната поща. 

През 2010 г. Окръжният съд във Франкфурт осъди Ибрахим А. на три години и два месеца затвор за тормоз и заплахи. Тогава кюрдът е депортиран в Турция. През 2018 г. той успял да се върне в Германия и... отново да преследва жертвата си. 

След предварителен арест на 22 ноември 2018 г. срещу Ибрахим А. беше образувано наказателно дело и отново е изпратен в затвора. 

Превод: Glas. bg 


Още за: мъж   жена   преследване   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар