Майка удуши 10-месечната си дъщеря на разходка и скри тялото й в гората 

08 януари 2022 07:12   3882 прочита


 
Служители на реда от Московска област разследват убийството на десетмесечно момиченце. Клането на бебето е извършено от собствената му майка по време на разходка. Това потвърди главният представител на регионалния ИК Олга Врадий. 

Според предварителното разследване трагедията е станала миналия вторник следобед в село Гаврино в квартал Павловски Посад. По време на разходката 34-годишната заподозряна удушила 10-месечната си дъщеря и заровила тялото й в близкия горски пояс. 

 
Сигналът е е подаден от роднина на жената, която е притеснена от дългото отсъствие на майката. При издирването е открито тялото на момичето. Скоро след това майката на детето е задържана. 

Срещу жената е образувано наказателно дело по член за убийство. За постъпката си майката може да получи до 20 години затвор. Ходът на разследването е под контрола на Московската областна прокуратура. 

По-рано служителите на реда задържаха в Кострома двама заподозрени в убийството на петгодишно момиченце. При разпит нападателите признали за стореното и казали, че са изнасилили детето, след което са му нанесли няколко смъртоносни наранявания с нож. 


Престъпниците скрили тялото на жертвата в спортен сак и го оставили в стаята на общежитието, където е извършено убийството. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар