Майка обяви, че са похитили 7-месечното й бебе. Оказа се обаче, че не е съвсем така... 

31 октомври 2020 08:43   3150 прочита


 24-годишна жена в Челябинск сама организира отвличането на седеммесечното си дете. Тя казала на полицията, че неидентифицирани лица са отвлекли бебето от нея на улицата, отмъквайки новороденото от ръцете ѝ. Но това се оказа просто измислица... 

Младата жена подала жалба в полицията за отвличането на бебето около 21:00 ч снощи. Тя твърдяла, че е била нападната от обирджии на улицата, които изтръгнали от нея сина й, парите, ключовете и телефона й. След това я ударили по главата и тя изгубила съзнание. Десетки полицаи са били вдигнати накрак. 

Новината за отвличането на детето бързо се разпространи в социалните мрежи. Хората пишат, че жената е пристигнала в Металургическия район с такси, но е объркала адреса и е напуснала грешната улица. След това младата майка с бебе в количка отишла пеша до желаната къща, а на улица „Жукова“ усетила, че я дърпат, след което загубила съзнание. 

"Събудих се, но детето го нямаше"... 

Силите за сигурност обаче бързо разкриха отвличането - историята на жената се оказа измислица. Майката сама фалшифицирала атаката, знаейки, че детето й вече не е между живите. 

„По факта на смъртта на детето разследващите органи са образували наказателно дело по част 2 от член 105 от Наказателния кодекс на Руската федерация („Убийство“), заяви Владимир Шишков, старши помощник на началника на разследващия отдел на Следствения комитет на Русия в Челябинска област, пред КП. - По предварителни данни според родителите детето е починало от болест, след което са решили да се отърват от тялото и са го хвърлили в река Миас. В момента се извършват дейности по издирване за откриване на тялото на бебето и други необходими разследващи действия". 

Потребителите на социалните медии твърдят, че жената е живяла с мъж, а бащата на детето е бил убит миналата година. Но все още няма официално потвърждение на тази информация. 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар