Майка облича момиченцето си като влиятелни жени от историята

20 октомври 2019 10:31   3927 прочита


Дженел е обикновена майка, която отглежда своята дъщеричка Либърти и обича да се забавлява с нея. Това, което ги прави различни от останалите семейства е, че Дженел облича момиченцето си от 3-месечна възраст като влиятелни жени от историята, с което завладява от раз социалните мрежи.

До скоро неизвестната Либърти вече е любимка на хиляди последователи. Нейните превъплъщения са изключително мили и забавни. Образите, които показва са на влиятелни жени от историята, които са повлияли положително във формирането на обществото към добро.

„Вярвам, че тези жени продължават да вдъхновяват младите хора да не се отказват от мечтите си и да да се стремят към равенство. Чувствам, че е важно да им се отдаде почит. Надявам се, че когато Либърти порасне, и тя ще се възхищава на тези образи“, коментира майката на момиченцето.

Идеята за подобни снимки е възникнала случайно, но е получила изключителен положителен отзвук и днес хората с нетърпение очакват новите превъплъщения на Либърти. Снимките й носят наслада и много усмивки. Чаровното дете с лекота успява да подобри настроението на всички свои почитатели./framar.bg/


Още за: майка   жени   история   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар