Любов или шпионаж? Военен крил любовницата си в килер в авиобаза... две седмици 

28 януари 2021 07:50   3374 прочита


  

 
Британски военен тайно откара любовницата си до авиобазата на Кралския флот в Йовилтън и две седмици я кри в килер, пише The Sun. 

Жената била намерена в стаята на военния от други офицери, които усетили странна миризма, излъчваща се от помещението. Любовницата на служителя на авиобазата била отведена от територията на военното съоръжение, след което веднага напуснала кралството. 

Самият военнослужещ обяснил, че през 2019 г. е срещнал жената - гражданка на Нидерландия. На Коледа миналата година той отново я срещнал. Между тях започнала романтична връзка. Жената щяла да замине за родината си след Нова година, но се сблъскала с проблеми поради пандемията на коронавируса. Военнослужещият решил временно да я приюти в авиобазата.,пише Глас бг  

Военният вкарал любовницата си в защитената зона в багажника на автомобила си в началото на януари. Две седмици жената се криела в килера в стаята му, а за да не влиза никой в стаята му, военнослужещият окачил надпис на вратата: „Не влизайте, сам ще се погрижа за чистотата". 

Говорител на флота отрече съобщенията, че жената може да има нещо общо с чуждестранните разузнавателни служби: според него няма причина да се подозира шпионаж. В момента базата се проверява по този инцидент.


Още за: лБовница   база   шпионаж   тайна   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар