Лъвът закрива плътно Луната

30 януари 2018 09:14   3465 прочита


Предстои първото лунно затъмнение за годината и то е пълно. То ще се случи на 31 януари и в знака на Лъва.

Затъмненията, слънчеви или лунни, са моменти, в които новолунието или пълнолунието за месеца се намират в определена близост до лунните възли.

Това са кризисни моменти и обикновено седмицата, в която се случва затъмнението, не е подходяща за взимане на важни решения и пристъпване към действия или към нови инициативи.

Това е време, в което като с прожектор се осветяват теми и ситуации, които са стояли по-скрити и сега ви се дава възможност да ги наблюдавате.

Отново прави впечатление близостта на Венера до Южния възел и до Слънцето във Водолей, което сочи, че продължава да е актуална темата за отношенията, която стартира преди около две седмици с новолунието в Козирог.

Твърде вероятно е в настоящия период да се срещате с хора, с които сте имали отношения в миналото си и сте ги оставили незавършени или неизяснени.

Като по-кризисен момент затъмнението може да ви извади от баланс и да ви вкара в ситуации, в които се налага да отработвате уроци, през които имате да минавате.

Подходящо през този период е да наблюдавате възможно най- обективно случващото се, за да сте след това в състояние да вземете най-правилните решения.

Времето е подходящо за диети, пречистване, медитации, занимания с йога и всякакви практики в тази сфера, които ви привличат./retro.bg/


Още за: затъмнение   знак   възли   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар