Лоши новини за Васил Найденов, разболя се от...

21 април 2020 13:35   8169 прочита


Голямата звезда на естрадната музика Васил Найденов го закъса сериозно със здравето. Изпълнителят на "Болката отляво" дълго отричаше пред медиите за проблема си, но сега реши да разкрие своите здравословни проблеми. Миналата година 69-годишният изпълнител отмени няколко поети ангажимента, но така и не назова причината за това свое решение. Появиха се слухове, че е тежко болен, но той отрече това да е истина.

Към днешна дата Васко се престраши да сподели със своята публика, че има сериозни проблеми със сърцето и непрекъснато ходи на изследвания. Любимецът на цяла България направи откровението докато разказваше за създаването на своя голям хит „Болката отляво“. Лекуващите го доктори обявили парчето за своя песен, химнът на сърдечните хирурзи, сподели Васил Найденов в предаването „Преди обед“ с ръка на сърцето и с надеждата по-рядко да му се налага да се среща с лекарите по лош повод.

Той призна, че изключително много се притеснява за здравословното си състояние в момента, заради върлуващия коронавирус. Васко осъзнава, че попада в рисковата група и се е барикадирал в дома си, без да си показва носа навън, нито пък да се среща с приятели и познати.

show.blitz.bg 


Още за: лоши   новини   Васил   Найденов   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар