Лондончанка се похвали на загорял италианец, че обича нестандартен секс, отиде в апартамента му и ...

16 юли 2017 10:40   5474 прочита


Млад италианец бе оправдан по дело за изнасилване. 26-годишният Диего срещнал „жертвата си” в един от лондонските барове и след известно време двамата тръгнали към апартамента му. През цялото време младата дама не спирала да разказва за сексуалните си предпочитания.

Диего също споделил своите фантазии, които били свързани с орален секс на стълбище. А девойката палаво му отговорила: „Ще видим”, съобщават британските медии. „Тя разказа, че грубият секс й харесва. Попитах я дали й харесва да я удрят и тя кимна положително. Бях толкова развълнуван.

Каза ми, че бившият й приятел не бил много активен и това не я устройвало”, разказва младият мъж. Когато двамата се озовали в апартамента му, той започнал да я целува. Тя влязла в банята, а малко по-късно и той я последвал – чисто гол. Двамата правили орален секс, след това се преместили в една от стаите и продължили със заниманията си. По някое време момичето казало, че се чувства дискомфортно и ще си ходи.

Диего предложил да се преместят в спалнята. Но сексът продължил само 20 секунди и момичето избягало. След бурната вечер дамата се обявила за жертва и разказала, че в нито един момент не е искала да прави секс, повтаряла го през целия път, но Диего не спирал да я тормози. Когато пристигнали в апартамента му, тя веднага се скрила в банята, но той нахлул без покана и започнал да я насилва. Съдът обаче счел, че младият италианец не е виновен свалил всички обвинения срещу него. Превод: БЛИЦ

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар