Лена от "Тату" сподели през сълзи как е била изнасилена едва 11-годишна

31 август 2021 10:37   4431 прочита


Десетилетия след кошмара тя не е можела да говори за случилото се, без да плаче

Лена Катина наскоро участва в записването на следващия епизод на тв шоуто "Тайна за милион". По същото време бившата вокалистка на "Тату" е признала, че през целия си съзнателен живот е живяла с ужасна тайна, която не й е давала покой години наред.

Оказва се, че Лена е била изнасилена на 11-годишна възраст, съобщават световните издания, пише БЛИЦ.Според думите на Катина, десетилетия след кошмара тя не е можела да говори за случилото се, без да плаче. Едва когато пораства и споделя травмата с психолог, осъзнава, че е готова да говори за нея на глас, надявайки се, че ужасяващата история може да помогне на тийнейджърите.


Промяната през годините на Лена Катина

Спомням си, че казах: "Ой!" Все още помня лицето му. Беше толкова гадно, ужасно гадно! Дълго време се опитвах да се справя с преживяното. Готова съм да говоря за това, защото това може да помогне на други подрастващи да се справят с това", казва Лена Катина.Засега Лена не е разкрила самоличността на изнасилвача си, нито дали извършителят е бил наказан, пише Star Hit. Момичето е уточнило, че майка ѝ първа е разбрала за случилото се.


 


Още за: лена   Тату   изнасилване   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар