Кървави подробности за Роуз, убита от младия си любовник Денислав: Първо я заклал, а после...

04 март 2021 14:57   3913 прочита


​​​​​​​Тя се разделила с него след десет срещи, тогава той станал ревнив и нападателен

Като в хорър филм - така се е развивала връзката между англичанката Роуз и нейният млад любовник Денислав Руневски, пише dailymail.co.uk.

Медията разкрива ужасяващи подробности от убийството на чужденката. Тя бе намерена мъртва в двора на къщата си, а Денислав бе заловен няколко часа по-късно. 

Независимо, че живеела в уединение, Роуз се срещала със съседи - също англичани или хора от местните и често играела на карти с тях. 

Пред приятели тя разкрила, че е постигнала мечтата си да обитава споконо място, след години стрес на работа като икономист. Роуз и Денислав се запознали през интернет сайт за запознанства. Двамата поддържали поне месец кореспонденция, когато решили да се срещнат. 

Първоначално си допаднали, но Денислав започнал да става много ревнив и настъпателен и това отблъснало Роуз. След около десет срещи му казала, че не желае повече да се виждат. Това го вбесило. Започнал да й праща заплашителни съобщения, следял я, обикалял около къщата й, нерядко успявал да се вмъкне вътре. Веднъж опитал дори да я души, заплашвайки я, че ще бъде само негова. 

Роуз била много уплашена и споделила с английските си съседи какво се случва, но не се решавала да подаде оплакване в полицията, мислейки, че сама ще оправи нещата с Денислав. 

Полицията предполага, че във фаталния ден на убийството той е успял отново да се вмъкне вътре, опитвайки се да се съберат. 

Преди това прекарал часове в изоставен имот наблизо, опитвайки да следи жената.Убийството е било извършено по изключително жесток начин. Роуз е била наръгана няколко пъти с нож, след това Денислав изнесъл тялото й навън и я ударил с лопата по главата. 

Колин, съсед на Роуз, първи открил какво се е случило. От пощата го помолили да провери какво става, защото тя не си платила сметката, а телефонът не отговарял. "Влязох вътре, имаше следи от кал. На горния етаж сякаш вратата на банята беше препречена от нещо. Първоначално помислих, че Роуз е получила инфаркт или е припаднала, опитах да я бутна, когато чух, че някой ходи вътре, дръпнах се встрани и видях мъж, той хукна да бяга, но успях да го снимам", разказва Колин. 

Проверка на БЛИЦ установи, че Руневски е харесвал по-възрастни от него жени. Той има регистрация в няколко сайта за запознанства, където споделя предпочитанията си. 

Вероятно през някой от тях 26-годишният мъж е попаднал на 62-годишната англичанка. 

Съседът на Роуз - Колин е категоричен, че парите не стоят в дъното на трагедията. 

"Направи ми впечатление, че на масата в кухнята имаше голяма сума пари. Ако е искал, могъл е да ги вземе", разкрива той.

Превод и редакция БЛИЦ


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар